Випадкова користувач мережі показала, що може ховатися в малині, якщо її погано промити під водою.

Докладніше про це користувач maevexo розповіла на Reddit .

Малина / фото: Unsplash
Малина / фото: Unsplash

Дівчина розповіла, що вирішила поїсти фруктів та ягід, тож попередньо промила їх під водою та залишила обсихати на серветці. На щастя, вона вирішила почати з фруктів, адже коли вже вм'яла цілу вазу, її увагу привернув якийсь рух на серветці з малиною.

"Я майже закінчила цілу вазу з фруктами, коли помітила якийсь рух", - написала maevexo, прикріпивши відео .

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Придивившись уважніше, дівчина помітила, що поряд із ягодами на серветці щось рухається. На перший погляд, це можна сплутати з ворсинками від малини, проте, це були не вони. Точнісінько сказати, що це були за жучки неможливо, проте в ягодах зустрічаються сотні подібних паразитів, яких побачити можливо лише під мікроскопом.

Користувачі мережі написали, що одного миття під краном може бути мало. За словами деяких коментаторів, краще завжди давати ягодам трохи полежати в холодній воді, щоб всі організми, що ховаються в них, спливли назовні. А хтось навіть радив покласти їх у ємність із оцтом.

У той же час фахівці не рекомендують використовувати водні ванни для фруктів та ягід. Натомість полуницю, малину, вишню та інші можна викласти в друшляк в один шар, промити під краном близько 5 хвилин, після чого робити контрастні ванни, занурюючи їх спочатку в гарячу (не окріп), а потім холодну воду. І так кілька разів.

Малина / скріншот з відео
Малина / скріншот з відео

Нагадаємо, що з стиглі зелені, недостиглі або коричневі: які банани краще купувати в супермаркеті.

Раніше ми повідомляли, що полуниця, лохина і навіть черешня: ціни на ранні ягоди залишать українців без штанів.