Карантин-карантином, а насичений графік у зірок нікуди не дівається. Адже, крім концертів, існують ще й зйомки, фотосесії, інтерв'ю, Підготовка до різних новорічних проектів. Можливо, секрет стрункості співачки Світлани Лободи у тому, що вона, бідолаха, навіть поїсти по-людськи не встигає.

Доводиться перекушувати в гримерці, поставивши судочок з їжею прямо на столик, поки над твоєю зачіскою чаклує стиліст.

Лобода опублікувала у своїх Instagram-сторіз відео, як готується до однієї з арт-подій. Їй робить укладку чоловік-стиліст, а на передньому плані стоїть її обід. Лак для волосся, косметика, всілякі браші і фени , і ... здається, відбивна.

Повний комплект для того, щоб не тільки добре виглядати, але і мати сили залишатися суперзіркою при будь-яких обставинах. До речі, судячи з обсягу судочка з їжею, Лобода не обмежує себе в порціях-всі калорії спалюються під час танців на сцені і фітнесу, яким Світлана також захоплюється.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадавши, раніше в новій пісні Світлани Лободи знайшли відсилання до язичницького бога Молоху, що пожирає немовлят.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода покинула сцену "Золотого грамофона" з великим скандалом: вся справа у ванні.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода змусила фанатів понервувати новим фото:"вже немає сил".