Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже зараз можна подивитися фінал, в якому Ксенія вибирає переможця між Олексієм Тригубенко і Олександром Еллертом.

У 9 випуску "Холостячки" ідеальний Льоша вирішив показати себе з іншого боку і запросити Ксенію на гоночний трек.

"Вона думає, що я в усьому акуратний. Може навіть, що я зануда. Так ось! Я покажу їй, що в мені горить вогонь!" - заявив Тригубенко.

Але найнесподіванішим стало те, що Льоша сів за кермо сам. Чоловік захоплюється екстремальною їздою і впевнено заходить у повороти на швидкості багато років.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ксенія Мішина, фото СТБ
Ксенія Мішина, фото СТБ

Олексій Тригубенко, фото СТБ
Олексій Тригубенко, фото СТБ

Фіналіст вирішив дивувати "Холостячку" до кінця. Пара освоювала в цирку повітряну гімнастику. Без страховки Ксенія обняла Льошу за шию, а чоловік вхопився за троси. Там відбувся пристрасний і хвилюючий поцілунок!

Олексій Тригубенко і Ксенія Мішина, фото СТБ
Олексій Тригубенко і Ксенія Мішина, фото СТБ

Побачення закінчилося дуже душевною розмовою. Вони обговорили всі проблемні моменти, які можуть виникати під час сімейного життя. Одруження, готування, духовність, побут, машини, особистий простір, – Ксенія і Олексій вирішили всі питання шляхом доброти, любові та взаєморозуміння.

"Я розтанула. Будь ласка, не зупиняйте цей момент. З Льошею я постійно відчуваю тепло. Відчуваю цей трепет. Максимально сильні та щирі почуття. Він неймовірно ніжний, терплячий, мужній і сильний. Він не боїться своїх почуттів. У нас є шанс побудувати щирі, міцні стосунки. З Льошею почуття назавжди!" - зазначила Мішина.

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина відверто заговорила про свій вибір у фіналі "Холостячки".

Нагадаємо, фаворит "Холостячки" зробив Мішиній пропозицію за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною донькою фіналіста Олександра Еллерта.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилося ексклюзивне відео, як "Холостячка" Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.