Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram нову публікацію про пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту", яке глядачі зможуть подивитися на каналі СТБ 25 грудня о 19:00.

У кадрі Григорій позує в студії пост-шоу, на якому розкажуть про життя всіх учасників після "Холостячки". Для зйомок багатодітний батько вибрав класичний чорний костюм, білу сорочку і лофери.

Телезірка зазначив у підписі до фото, що вже скоро глядачі дізнаються, як зараз живуть учасники "Холостячки", в тому числі і фіналіст Олексій Тригубенко, який може стати наступним "Холостяком".

"В передчутті 🤩 Завтра буде щось неймовірне та грандіозне 💪 Напишіть кого або чого ви завтра найбільше чекаєте???" - написав Решетник.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як відомо, на фіналі проекту "Холостячка" 31-річна знаменитість погодилася вийти заміж за автора-сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта. Чи вдалося парі побудувати міцні стосунки – дізнаєтеся в пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту" завтра о 19:00.

Нагадавши, раніше Ксенія Мішина обговорила з шанувальниками відносини на основі матеріальної вигоди: "Так бомбануло".

Як повідомляв портал Знай.uа, переможець "Холостячки" Олександр Еллерт запалив у Харкові з відомою реперкою Alyona Alyona: "Бусінка качає".

Також портал Знай.uа писав, що колишня "Холостячка" Мішина звернулася до глядачів напередодні пост-шоу: "Я взагалі не розуміла".