В Одесі у перший день року помітили невеликий святковий велопарад: група людей проїхалася містом на прикрашених велосипедах по вулицях міста, а частина з них була навіть одягнена у костюми Санта Клауса або Діда Мороза.

Про це повідомляє фейсбук-спільнота "Одесса как она есь"

В Одесі - тепла плюсова температура, тому рішення містян сісти на велосипеди і проїхатися красивим містом не дивує. Дехто спеціально одягнув костюм Діда Мороза, хтось же обмежився лише традиційною шапочкою. Весела колона могла запропонувати десятки Дідів Морозів на різний смак: від малесеньких дітей на чотириколісних велосипедах до доволі літніх чоловіків з сивими бородами. Прикметно, що серед усіх костюмованих і некостюмованих людей у колоні - глядачі змогли побачити лише одну Снігуроньку.

Про подію відомо дуже мало — схоже, на офіційному рівні вона не анонсувалася. Також не привернула вона й уваги місцевих журналістів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, найспокусливіша Снігуронька України станцювала напівголою в центрі міста, налетіли заздрісники.

Як повідомляє портал Знай Ногами і за волосся, "Рагнарек привіт": В АТБ відбулися карантинні бої через маску

Також Знай писав, що Українець відправився на заробітки заради сім'ї і загинув: били і допитували російською