Тіна Кароль спіймалася вночі з їжею, чавкає і не червоніє

Співачка Тіна Кароль вже понад 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокусливим образом. Нещодавно 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, показала мільйонній армії шанувальників у своїх Insta Stories, як перекушує під час нічних зйомок.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

"Холостячка" Мішина поцілувалася з іншим на очах у Еллерта: "Цікава взаємодія"

Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила в своїх Insta Sories зворушливим відео, на якому з'явилася з собакою і дитиною подруги Лєри Ольховської.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

Обама відвідав Донецьк в далекому 2005 році: "Свідчення людського божевілля"

Сенатор Барак Обама в 2005 інспектував у Донецьку утилізацію боєприпасів, що залишилися з радянських часів. Мало хто знає про його візит, хоча секретним він не був, є фото, і спогади самого Обами, опубліковані в його книзі.

джерело: reuters.com
джерело: reuters.com

Оформлюємо субсидію 2021 онлайн: детальна інструкція

У 2021 році субсидію на житлово-комунальні послуги можна оформити й онлайн. Для того, щоб оформити субсидію через Інтернет, не виходячи з дому, доведеться звернутися до послуг сайту Міністерства соціальної політики України.

Від цієї цифри залежить ваша пенсія: ПФУ оприлюднив ключовий показник

Пенсійний фонд України затвердив і оприлюднив показник середньої заробітної плати (доходу) за листопад 2020 року. Важливість цього параметру пов'язана з тим, що його використовують під час призначення пенсій.

Пенсіонерка, скріншот відео
Пенсіонерка, скріншот відео

"Слуги народу" хочуть карати за сексизм: 15 днів за гратами і штрафи на тисячі гривень

Депутати фракції "Слуга народу" хочуть прирівняти сексизм до дрібного хуліганства. Так, на сайті Верховної Ради України зареєстрували проект закону № 4598, який на офіційному рівні визначить саме поняття сексизму. Інший проект під номером № 4599 прописує види відповідальності за дане порушення. Обидва документи направили на розгляд до профільного комітету.

люди в масках, скріншот з відео
люди в масках, скріншот з відео