Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився у своїх Insta Stories зворушливими архівними фотографіями, на яких зображений він та його кохана, акторка Ксенія Мішина.

Так, на опублікованих знімках новоспечена парочка зображена в дитинстві, а також у даний час. Варто зазначити, що з тих пір вони дуже змінилися. У підписі до фото сценарист "Кварталу" залишив цитату про майбутнє з глибоким змістом.

"Майбутнє належить тим, хто вірить у красу своєї мрії", - ніжно підписав знімки Еллерт.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що наречений "Холостячки" Еллерт з'явиться в новому шоу: "Так, ви зі мною можете не говорити".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Ксенія Мішина залишила малюка на нареченого Еллерта, поки веселилася з подругою: "Кайф". Гуморист показав, як грає зі своїм домашнім улюбленцем породи бігль.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розповіла, що відчуває поруч з коханим. Відомо, що на Еллерта і Мішину після фіналу проекту вилилося чимало критики.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина поцілувалася з іншим на очах у Олександра Еллерта: "Цікава взаємодія". Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила в своїх Insta Sories зворушливе відео, на якому з'явилася з собакою і дитиною подруги Лери Ольховської.