Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила свіжий пост про подорожі по рідній країні.

Так, на опублікованих знімках 31-річна знаменитість позує в джакузі зі своїм сином. Нещодавно Ксенія вирушила з Платоном до Одеси.

"Минулого року, завдяки проекту мені випав дивовижний шанс — помандрувати по нашій прекрасній, родючій і надихаючій країні. Якщо чесно, це стало для мене грандіозним відкриттям.

Вражаючі розливи Дніпра, різнокольорові луки, нескінченні поля з соняшниками, хотілося фотографувати кожні сто метрів під час переїздів між локаціями. Зізнатися, я і мій син вперше побували в Карпатах тоді, і це було ваааау! Просто дух захоплювало від первозданності цієї картини. Гори звичайно вміють вражати. Повага, захоплення і натхнення – іншим почуттям вони просто не залишали місце.

Вже тоді я собі пообіцяла, що покажу синові нашу країну. Обов'язково дам йому можливість любити її з розмахом! За її красу, гостинність, за багатство природи! І я собі не зраджую! Днями мій син закохався і в Одесу", - написала Мішина.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Ксенія Мішина змусила Олександра Еллерта сказати заповітні слова: "Кохання народжується".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина зайнялася справою, яку ненавидить заради Олександра Еллерта: "Чекаю на тебе, коханий".

Також портал Знай.uа писав, що наречений "Холостячки" Еллерт приніс додому коронавірус у відерці: "Передав мій друг".