Світлана Лобода заявила про повернення в шоу " Голос. Діти " після скандалу кілька років тому.

Про це співачка повідомила на своїй сторінці в Facebook Instagram.

Відома українська виконавиця Світлана Лобода, яка вже кілька років живе і просуває кар'єру в Російській Федерації, зробила резонансну заяву. За словами співачки, вона вирішила повернутися наставником на шоу " Голос. Діти", хоча довгий час відмовляла себе від цієї затії.

"я повертаюся в" ГОЛОС", щоб віддати найталановитішим дітям країни всю свою енергію! Щоб разом з ними творити і створювати, запускати їх, немов маленькі ракети, в неосяжний космічний світ музики. Щоб дати їм нестримну силу не боятися і вірити в те, що народжений для сцени, обов'язково її підкорить🤞", - написала Лобода в Instagram.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що Світлана Лобода покинула шоу " Голос. Діти " ще в 2019 році після скандалу з дочкою співачки Алсу, для якої співачка була наставником. Глядачі засумнівалися в підсумках голосування у фіналі восьмого сезону телешоу, за результатами якого вона здобула перемогу. Після того, як компанія Group-IB виявила накрутки голосів глядачів на користь Абрамової, Перший канал анулював підсумки конкурсу і оголосив переможцями всіх учасників восьмого сезону.

Після цього продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна заявила, що співачка навряд чи ще повернеться на шоу: "я думаю, для нас Історія "голосу" закінчена".

Нагадаємо, що "ворожнеча" між Лорак і Лободою триває вже не один рік: що не поділили українські співачки-втікачки.

Як повідомляв портал Знай.иа, Лобода показала непристойні рухи прямо за чоловіком.

Також Знай.иа писав, що Лобода зняла обручку і роздяглася до трусів: "всередині тебе".