15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 150 тисяч підписників.

Так, юна модель і блогерка поділилася в своїх Insta Stories відео з вечірки на честь дня народження її зіркової матері. Як відомо, 17 січня Поляковій виповнилося 37 років, які вона відзначила на Мальдівах з сім'єю. Тепер, вочевидь, виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" вирішила влаштувати гучне торжество з іншими знаменитостями та друзями.

У кадрі можна побачити безліч людей з келихами шампанського в руках, серед яких також була і 15-річна Маша. В кінці ролика Полякова одягає собі на голову солодку золоту корону з великого червоного торта.

скріншот Insta Stories

скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

скріншот Insta Stories

скріншот Insta Stories

скріншот Insta Stories

скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова показала, в чому секрет її молодості: "З літака просто в клініку".

Нагадаємо, 15-річна донька Полякової забила на уроки і пустилася у всі тяжкі з подружками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова стала музою для художника, зацінив навіть Михайло Добкін: "Неперевершено!" Так, співачка з'явилася на картині українського дизайнера і відеомейкера Євгена Євгеновича.

Також портал Знай.uа писав, що донька Олі Полякової відправила українських школярів на канікули: "Завтра всі підуть".