Український шкільний підручник виправдовує гвалтівників

Народний депутат Інна Совсун на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділилася публікацією з якоюсь "регулярною" рубрикою під назвою "пекельні підручники". Жінка надала кілька фотографій з книги і заявила, що "Основи здоров'я" вчать 8-класників принципу "самі винні".

Школа, кадр з відео
Школа, кадр з відео

Лорак вийшла на вулицю, прикривши голе тіло ковдрою

Ані Лорак заностальгувала за Бадоєвим і відзначила "ювілей" улюбленого кліпу голою, обмотавшись ковдрою. Цього разу Кароліна поділилась спогадам про зйомки кліпу на пісню "Удержи мое сердце", режисером якого був Алан Бадоєв - український сценарист, кліпмейкер та телеведучий.

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дорофєєва розстебнула джинси і показала ерогенну зону

Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва під час локдауну літали відпочивати на Балі, продовжуючи радувати своїх шанувальників яскравими фотографіями з відпустки, виставляючи їх на своїх сторінках в соціальній мережі.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Кароль показала, чим займається, коли ніхто не бачить

Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Не так давно 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, показала фанатам у своїх Insta Stories нове відео.

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео

Помер батько братів Суркісів

На 102-му році життя помер батько Ігоря і Григорія Суркісів. У четвер, 4 лютого, помер батько братів Ігоря та Григорія Суркісів великий любитель футболу Михайло (Рахміль) Суркіс, який виховав двох відомих не тільки в Україні синів - президента ФК "Динамо" Ігоря Суркіса і віце-президента УЄФА Григорія Суркіса.

Рахміль Суркіс з синами Ігорем та Григорієм
Рахміль Суркіс з синами Ігорем та Григорієм