У п'ятницю, 5 лютого, у віці 91 року пішов з життя культовий канадський актор Крістофер Пламмер. Він помер у власному будинку в Коннектикуті в присутності своєї дружини Елейн Тейлор, повідомляє видання Vanity Fair.

"Крістофер був дивовижною людиною, яка глибоко любила і поважала свою професію з великими старовинними манерами, неймовірним гумором і грою слів. Він був національним скарбом і глибоко любив своє канадське коріння. Завдяки мистецтву і людяності він зачепив всі наші серця, а його легендарне життя запам'ятається для всіх наступних поколінь. Він назавжди буде з нами", - сказав його друг і менеджер Лу Пітт.

Крістофер Пламмер, фото Depositphotos
Крістофер Пламмер, фото Depositphotos

Крістофер Пламмер – дворазовий лауреат премій "Еммі" (1977, 1994) і "Тоні" (1974, 1997), лауреат премії Гільдії кіноакторів США (2012), премій "Оскар" (2012), BAFTA (2012), "Золотий глобус"(2012) і "Незалежний дух" (2012).

Він найбільш відомий за участю у фільмах "Звуки музики", "Повернення Рожевої пантери", "12 мавп", "Своя людина", "Ігри розуму", "Скарб нації", "Воображаріум доктора Парнаса", "Остання неділя", "Початківці", "Дівчина з татуюванням дракона" і "Всі гроші світу".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про смерть одного з творців культового комедійного мультсеріалу "Сімпсони" Марка Вілмора. Сценарист "Сімпсонів" пішов з життя в суботу, 30 січня.

Як повідомляв портал Знай.uа, у понеділок, 1 лютого, не стало одного із засновників легендарного британського гурту The Animals Хілтона Валентайна.

Також портал Знай.uа писав, що коронавірус забрав життя "батька" культових трюків Джеймса Бонда. Ремі Жюльєн був постановником автотрюків для шести фільмів бондінани.