Карантин у школі, скріншот: YouTube
Карантин у школі, скріншот: YouTube

Гриневич розповіла про закриття старших класів

Ексміністр освіти України Лілія Гриневич, яка керувала відомством з 2014 по 2019 роки і була ініціатором реформи, відреагувала на ситуацію із закриттям десятих класів у деяких школах країни.

ЗНО, кадр з відео
ЗНО, кадр з відео

Випускникам приготували два іспити ЗНО з української

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

На сторінці Українського центру оцінювання якості освіти в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про те, як же визначити, який тест з української мови або української мови та літератури вибрати при здачі ЗНО. У 2021 році їх виділяють окремо в переліку навчальних предметів, з яких проходитиме зовнішнє незалежне оцінювання.

ремонт водопроводу, фото з Facebook
ремонт водопроводу, фото з Facebook

ЗСУ почали відновлення Донбасу

Незважаючи на відверті провокації з боку бойовиків, українська сторона СЦКК продовжує забезпечувати надання гарантій безпеки та дотримання режиму припинення вогню під час проведення ремонтно-відновлювальних робіт на об'єктах пошкодженої інфраструктури Донецької та Луганської областей.

Крістофер Пламмер, фото Depositphotos
Крістофер Пламмер, фото Depositphotos

Помер актор зі "Скарбів нації" та "Всі гроші світу" Крістофер Пламмер

У п'ятницю, 5 лютого, у віці 91 року пішов з життя культовий канадський актор Крістофер Пламмер. Він помер у власному будинку в Коннектикуті в присутності своєї дружини Елейн Тейлор, повідомляє видання Vanity Fair.

Пенсіонер, скріншот: Youtube
Пенсіонер, скріншот: Youtube

Співробітниця банку обікрала пенсіонерку на мільйон

В інтернеті безліч новин про те, як шахраї користуються довірою і недосвідченістю пенсіонерів в тих чи інших питаннях. Так, 86-річна пенсіонерка відкрила рахунок у банку, однак карту так і не отримала. Вся справа в тому, що співробітниця відділення, куди прийшла літня жінка, вирішила таким чином заробити більше коштів і протягом трьох років знімала гроші з цієї карти. Але обман все ж викрили.