Українська співачка і тренер "Голосу Країни" Тіна Кароль дала коротеньке інтерв'ю Славі Дьоміну.

Відповідне відео з'явилося на YouTube-каналі вокального шоу.

За словами Тіни Кароль, ніякого "секрету" у виборі учасників у неї немає. Вже після набору в команду вони починають розкриватися і показувати свій характер. Співачка заздалегідь не планувала, за якими критеріями буде вибирати, керуючись виключно почуттями. Кароль також пошкодувала про двох хлопців, які вважали за краще піти під заступництво Монатіка.

Слава Дьомін поцікавився у поп-діви, налаштована вона на виграш і якими якостями повинен володіти переможець проекту.

"Перемагаю не я, а перемагає вокаліст, і люди вибирають, кого вони бачать своїм героєм. А я готую до результату... Якщо це професіонал - то холоднокровність, а якщо звичайна людина, то відсутність знань. Менше знаєш - легше живеш. Він менше боїться на сцені і надає самому фіналу драматичності", - заявила Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Тіна Кароль і Слава Дьомін / скріншот з відео
Тіна Кароль і Слава Дьомін / скріншот з відео

Виконавиця також заявила, що завжди підтримує творчий шлях своїх учасників і підтримує з ними діалог, проте не готова взяти на себе відповідальність продюсера.

"А раптом він не мріє про таку кар'єру, як я собі це бачу. Або на якомусь моменті зійде з дистанції. Це такі ризики...".

На закінчення Тіна Кароль заявила, що залишилася під враженням від нового сезону. На її думку, покоління виросло і на проект вже приходять люди, які ще дітьми спостерігали за "Голосом" по телевізору. Співачка зазначила, що учасники стали більш розкутими, але в той же час поверхневими.

Нагадаємо, що Тіну Кароль на "Голосі країни" зворушив спів особливої учасниці.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тіна Кароль вразила новим образом з відвертим декольте і розрізом до стегна.

Також Знай.иа писав, що Тіна Кароль вирішила відповісти Олі Поляковій на недоречний коментар.