Ані Лорак розкрила секрет своїх пружних сідниць

Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями. Цього разу знаменитість опублікувала в соцмережі фотографії зі свого тренування в спортзалі, а також поділилася секретами стрункого тіла.

Ані Лорак, фото з Instargram
Ані Лорак, фото з Instargram

Відключення світла і тепла українців: чого чекати та чи треба запасатися свічками

Про ймовірність того, що українцям доведеться переживати через аварійне відключення електрики розповіли в програмі Свобода слова на ICTV. Про питання відключення електроенергії розповів голова "Укренерго" Володимир Кудрицький.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Загадкова хвороба погубила півтора десятка людей: що відомо про новий вірус

У Танзанії від загадкової хвороби загинуло не менше 15 осіб. За повідомленнями вони померли в результаті невстановленої хвороби в південно-західній частині країни. Понад 50 осіб також були госпіталізовані через хворобу, яка викликає у багатьох нудоту і блювоту з кров'ю.

Лікарня, фото: Getty Images
Лікарня, фото: Getty Images

Аліна Гросу нарешті відповіла на головне питання: "Ви з Романом пара?"

Відома українська співачка Аліна Гросу Нещодавно 25-річна виконавиця вирішила відповісти на всі питання мільйонної армії шанувальників у своїх Insta Stories після розкішного весілля в Італії і декількох місяців шлюбу розлучилася з чоловіком-москвичем Олександром Комковим і повернулася до рідного Києва.

Аліна Гросу та Роман Полянський, фото з Instagram
Аліна Гросу та Роман Полянський, фото з Instagram

Юристи пояснили, як змусити чоловіка опікуватись дитиною

Жінка звернулася до бюро правової допомоги через небажання чоловіка утримувати її та їхню малолітню дитину. Ситуація, про яку розповіли у Координаційному центрі з надання правової допомоги, виникає останнім часом у багатьох сім'ях, які такими вже важко назвати.

мати одиначка, ілюстративне фото з вільних джерел
мати одиначка, ілюстративне фото з вільних джерел

Кароль отримала дорогу шубу з лисицею від незнайомця: "Люблю я тебе"

Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також знаменитість часто ділиться красивими публікаціями в Instagram. Цього разу в соцмережі на фан-сторінці 35-річної зірки, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, опублікували дивне відео за участю Тіни.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram