Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Так, нещодавно телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" приїхала в рідний Хмельницький, щоб відвідати там родичів. У своїх Insta Stories Леся показала, як проводить час у відпустці. Вона відвідала затишну кав'ярню і познайомила шанувальників з місцевими фотографами.

Також Нікітюк прокоментувала скандал між Тіною Кароль і Олею Поляковою. Відомо, що все почалося з того, що суперблондинка на шоу "Маска" назвала колегу "плакальницею на похоронах".

"Друзі, а ви не помітили, що нещодавно у Олі Полякової і Тіни Кароль стався скандал, а сьогодні вийшла пісня Тіни Кароль, яка називається "Скандал". Ось це поворот!" - сказала на відео телеведуча.

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк вирішила накотити по чарці в будній день і показала свій вареник. Телеведуча вирішила відправитися в рідний Хмельницький.

Нагадаємо, "Холостячка" Леся Нікітюк стала богинею в руках чоловіка: "Вау".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк зважилася на радикальні заходи: "Бинти щойно зняли".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк пояснила, чому відмовилася від "Холостячки": "Білосніжку та сім гномів всі бачили".