Як отримати паспорт або соцдопомогу без тонни довідок і сивого волосся: українцям полегшать життя новим законом

Новий закон "Про адміністративну процедуру" допоможе забути про свавілля чиновників і отримувати швидкі і якісні послуги. Про це розповіли на офіційному порталі Міністерства юстиції України.

Кінець опалювального сезону: у Мінсоцполітики розповіли, на які субсидії розраховувати українцям у 2021 році

Станом на лютий 2021 року, в Україні система субсидій на оплату житлово-комунальних послуг (ЖКП) працює у звичайному режимі. Відомо, що допомога на "комуналку" надається малозабезпеченим категоріям громадян, а також тим, хто вимушено використовує багато електроенергії для опалення.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Пенсіонери, скріншот: YouTube
Пенсіонери, скріншот: YouTube

Зірку футболу знайдено мертвим при загадкових обставинах

Стало відомо, що зірка американського футболу Вінсент Джексон знайдений мертвим в одному з готелів Флориди. Поліція приступила до розслідування смерті 38-річного спортсмена.

Вінсент Джексон, Фото Getty Images
Вінсент Джексон, Фото Getty Images

15-річна донька Полякової зважилася на крайні заходи, обличчя не буде колишнім

15-річна донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Нікітюк раптово облисіла після інтерв'ю у Гордона

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала фанатів черговою порцією гумору, присвяченою Дмитру Гордону. Відомо, що близько місяця тому вийшло інтерв'ю Дмитра Гордона, в якому він поспілкувався з відомою телеведучою Лесею Нікітюк.

Леся Нікітюк та Дмитро Гордон / скріншот з відео
Леся Нікітюк та Дмитро Гордон / скріншот з відео

"Скандал" Тіни Кароль приніс їй шалений успіх: "В топ на всіх стрімінгових майданчиках"

Тіна Кароль похвалилась рейтингом нового кліпу на пісню "Скандал". Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проєкту "Танці з зірками" Тіна Кароль має мільйонну аудиторію шанувальників, яких не лише радує своїм ангельським голосом, а й часто тішить новими фото й відео.

Тіна Кароль / скріншот з відео
Тіна Кароль / скріншот з відео