Популярна українська акторка, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом двох місяців. Вже сьогодні о 19:00 відбудеться фінал, в якому Ксенія обиратиме переможця між Олексієм Тригубенком та Олександром Еллертом.

Так, нещодавно ведучий проектів "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram гарну фотографію, на якій позує з Ксенією Мішиною під час зйомок останнього випуску.

Телезірка і акторка одягнені в дуже ошатно – на Гриші класичний чорний костюм і білі кросівки, а на Ксенії білосніжний латексний топ та довга сатинова спідниця, яка відмінно підкреслила її тонку талію. Образ "нареченої" головна героїня шоу доповнила нюдовим макіяжем і ідеальною укладкою хвилястого волосся.

"Холостячка! Фінал! 💍 Сьогодні! 19:00! СТБ! ❤️ Ви готові???" - підписав кадр Решетник.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина відверто заговорила про свій вибір у фіналі "Холостячки".

Нагадавши, фаворит "Холостячки" зробив Мішиній пропозицію за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розговорилася з 12-річною донькою фіналіста Олександра Еллерта.

Також портал Знай.uа писав, що з'явилося ексклюзивне відео, як "Холостячка" Ксенія Мішина обговорює фіналіста за спиною.