Різдво 7 січня: чого в жодному разі не можна робити в Свято

Православне Різдво відзначається в Україні 7 січня і вважається другим за значенням релігійним святом. Десятки мільйони українців гаряче очікують настання цього дня, який, на відміну від Нового року, відзначають в колі сім'ї, рідних і близьких в затишних будинках.

Різдво, фото з відкритих джерел
Різдво, фото з відкритих джерел

Українські воїни вивчили мистецтво прихованої стрільби: відео від першої особи

Прес штаб ООС у соціальній мережі Facebook продовжує розповідати історії українських героїв, які змушені захищати всіх нас і території від путінських окупантів. В сьогоднішній, 6 січня, публікації мова пішла про тренування військовослужбовців на одному з полігонів. Вони відпрацювали елементи прихованої стрільби.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Трамп заявив, що не збирається здаватися - протестувальники штурмом беруть Капітолій

Дональд Трамп зібрав своїх прихильників у Вашингтоні і заявив, що ніхто не збирається здаватися. Він також пообіцяв представити докази своєї перемоги в ході голосування, а паралельно на підході до Капітолію вже почалися зіткнення трампістів, які все ж зуміли увірватися в будівлю.

Протестуючі, скріншот: Telegram
Протестуючі, скріншот: Telegram

Лобода засвітила новий колір волосся в одному ліфчику: "Перетворюються"

Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад шість мільйонів осіб.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Даша Астаф'єва показала, як пройшла в групу NikitA - абсолютно голою

Співачка, модель і колишня учасниця групи NikitA Даша Астаф'єва опублікувала сторіз в Instagram, які буквально іскрять самоіронією. На фото-кадр з кліпу "Верьовки" 2012 року, де Даша ще в складі поп-дуету розгулює абсолютно оголеною по супермаркету.

Даша Астаф'єва, фото Instagram
Даша Астаф'єва, фото Instagram