Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила в своїх Insta Stories свіже відео, в якому опинилася в машині з поліцейським.

Так, кохана автора-сценариста "Кварталу 95" Олександра Еллерта потрапила в незручну ситуацію, коли сильно закортіло в дамську кімнату, якої не було поблизу. Однак, їй в цій справі допоміг чоловік в поліцейській формі, який з мигалками прокладав через пробки шлях до мети.

У підписі до відео Мішина пожартувала, що змогла прорватися крізь всі світлофори і суцільні завдяки співробітнику поліції. Вона щиро сміється і дивується тому, що відбувається.

"Акторка захотіла в туалет! Ось це життя, це такі неймовірні моменти! Крізь всі світлофори та суцільні", - зазначила "Холостячка".

Ксенія Мішина, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

скріншот Insta Stories Ксенія Мішина

Раніше ми писали про те, що Еллерт зізнався, що довелося пройти після фіналу Холостячки: "Прожив три місяці..."

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина врятувала побиту дівчину від тирана: "Ксюха – поверни вухо".

Як повідомляв портал Знай.uа, Еллерт показав спільних з Мішиною дітей, допомагав Рибак: "Пацан і дама".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина розкрила секрет порцелянового обличчя: "Ефективне і дієве".