Електронний паспорт зрівняли з паперовим - Рада прийняла документ

Українці потроху занурюються в режим без паперів і тепер зможуть користуватися цифровими паспортами на рівні з паперовими. Україна-одна з перших країн у світі, яка запустила цифрові паспорти в мобільному додатку. Як відомо, в квітні минулого року в додатку" дія " стали доступні електронні паспорти.

цифровий паспорт в додатку "Дія"
цифровий паспорт в додатку "Дія"

Внучка Ющенка підкорюватиме "Голос країни"

Підкорювати зіркових наставників "Голосу країни" прийде внучка експрезидента України Віктора Ющенка, яка виконає знаменитий хіт Kazka.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Домініка Ющенко, скрін з відео
Домініка Ющенко, скрін з відео

Зеленська розповіла про порушення слуху та аутизм

Дружина президента України Володимира Зеленського Олена в соціальній мережі Instagram опублікувала кілька фотографій і розповіла про те, як на початку вересня 2020 року Маріїнський палац відкрив свої двері для відвідувачів після 12 років реставрації.

Олена Зеленська, скріншот: Youtube
Олена Зеленська, скріншот: Youtube

Чорнобильських "гостей з рогами" довелося заманювати сіллю: "Перебороти страх..."

У Чорнобильській зоні в ці лютневі дні відбуваються дуже цікаві події. Місцеві фахівці з охорони природи повідомляють, що місцеві олені цікавим способом шукають собі додаткове джерело вітамінів, в чому їм охоче допомагають люди.

Чорнобиль, скріншот: Facebook
Чорнобиль, скріншот: Facebook

Що нас чекає після карантину: історії людей, які вчаться жити заново під час пандемії

У водах Ірландського моря є Острів Мен, він не відноситься до Сполученого Королівства, проте є коронним володінням Великобританії. Така автономність дозволила населенню острова першим в регіоні зітхнути з полегшенням після скасування локдауну.

Люди на вулицях, скріншот: Youtube
Люди на вулицях, скріншот: Youtube