Відома українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк), яка зараз живе в Росії, активно веде свою сторінку в Instagram, де постійно радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Цього разу 42-річна знаменитість розмістила в своїх Insta Stories миле відео. Так, Лорак показала свою 9-річну доньку Софію, яка народилася в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу. Дівчинка в блакитному светрі тримає в руках красиву іграшку у вигляді єдинорога, яка називається "пламф". У ролику зіркова мама зазначила, що цей плюшевий звір "став частиною родини".

"Що ти хочеш передати майстрам, хто тобі це подарував?" - запитала Лорак у доньки.

На це маленька Софійка відповіла мамі: "Дякую! Щоб у них все було добре, і щоб у них було ще багато таких чудових робіт! Люблю".

донька Ані Лорак Софія, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

донька Ані Лорак Софія, скріншот з Insta Stories

донька Ані Лорак Софія, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак розкрила секрет своїх пружних сідниць. Зірка розповіла про свої ритуали для підтримки тіла в хорошій формі.

Нагадаємо, раніше Ані Лорак похвалилася шикарним палацом у Москві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак відкинула міні-сукні та вразила скромністю, діву не впізнати.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак пообіцяла показати те, чого всі чекали: "Скоро".