Український уряд уже розробляє зміни до своїх ухвал, за якими отримувати певні адміністративні послуги українським чоловікам можна буде лише з військово-обліковим документом.

Про це стало відомо завдяки заяві міністра юстиції Даніса Малюськи в ефірі одного з українських телеканалів.

За словами міністра, держава прагне налаштувати механізми, щоби закон був однаковим для всіх громадян.

Денис Малюська, фото: Instagram
Денис Малюська, фото: Instagram

"У мене немає сумнівів у тому, що уряд забезпечить стимулювання тих, хто сумнівається у необхідності виконання своїх обов'язків - у тому плані, що зараз різні міністерства напрацьовують зміни до постанов Кабміну, зміни у регулюванні, які встановлять передумовою надання окремих адміністративних послуг надання військово- облікового документа", - констатував міністр юстиції.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

За словами Дениса Малюськи, зараз структури ТЦК та СП, а також ЗСУ активно готуються до збільшення потоку військовозобов'язаних.

Візит до ТЦК, скріншот: YouTube
Візит до ТЦК, скріншот: YouTube

"Як урядовець можу сказати, що увага Прем'єр-міністра особисто на цьому зосереджена вже протягом багатьох місяців, і він неодноразово давав доручення Міноборони забезпечити роботу ТЦК 24\7, що, як я розумію, виконується. Тому я не маю сумнівів у тому, що роботу буде забезпечено належним чином", - зазначив Малюська.

Також міністр юстиції повідомив, що більшість прав, передбачених Конституцією, можна обмежувати у воєнний час. Нововведення можуть набути чинності разом із ухваленим законом про мобілізацію.

Нагадаємо, у Полтавського ухиліста Заволоки з'явився послідовник: чіпляється до ТЦК та провокує військовослужбовців.

Раніше повідомлялося, довелося відкрити вогонь: співробітника ТЦК атакував розлючений натовп.

Також, новий Закон про мобілізацію: що зміниться для чоловіків.