Українці отримали по 8 тис грн допомоги від держави

На офіційному Instagram-акаунті програми "Дія" (Державних послуг онлайн) з'явилася публікація про інформацію, яка повідомила про виплати ФОП і найманим працівникам. Вже 400 тисяч українців зуміли отримати одноразові виплати в Дії на суму 3,2 мільярда гривень.

Мужній кіборг та батько двох малюків загинув за містичних обставин на Донбасі: "Благословіть на смерть за Україну"

З Майдану у 2014 році Василь Кіндрацький приїхав на Різдво до рідного Миколаєва на Львівщині, щоб провести різдвяні свята з родиною, а також попрощатися. А вже 9 січня чоловік поїхав до отця Ярослава, який сильно розгубився від прохання Кіндрацького.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Василь Кіндрацький, фото: savelife.in.ua
Василь Кіндрацький, фото: savelife.in.ua

Зупинилося серце "дівчини Бонда"

65-річну актрису Таню Робертс помилково оголосили мертвою, але незабаром після цього вона пішла з життя. Портал TMZ 4 січня написав, що 65-річної жінки не стало. Адже напередодні Різдва актриса зомліла і отримала дуже серйозну травму.

Різдвяний Святвечір 2021: головні заборони свята

Україна відсвяткувала настання 2021 року і радісно зустріла нове десятиліття. Вийшовши на роботу або навчання, мільйони людей вже починають готуватися до нового свята - православного Святвечора і Різдва.

Різдво Пресвятої Богородиці, фото: pixabay
Різдво Пресвятої Богородиці, фото: pixabay

Настя Каменських показала вмілий язичок і обурила фанатів: "Виховання на обличчя"

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де публікує красиві фото і відео.

Окупанти щось задумали? Перед Різдвом на Донбасі тиша — ЗСУ розміновують території

Жодного порушення режиму повного та всеосяжного припинення вогню не було зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за поточну добу, 5 січня.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

"Саша як ботанік, Ксюшу хр*н дізнаєшся": з'явилися фото Мішиної і Еллерта до "Холостячки"

Колишня "Холостячка" Ксенія Мішина, яка віддала за підсумками шоу своє серце гумористу Еллерту, якось з Олександром пожартувала щодо кругленького животика. Але зараз на одному з Instagram-акаунтів, присвячених проекту "Холостячка", з'явилася цікава публікація, яка відноситься і до Мішиної, і Еллерта.