Тарас Грень, головний комендант Львова, вніс зміни до роботи блокпостів по всій Україні. Тепер, окрім поліції, на них чергуватимуть і представники ТЦК.

Згідно з нововведеннями, представники Національної поліції та ТЦК працюватимуть у парі на всіх блокпостах. Таке чергування поширюватиметься не лише на Львівщину, як це було раніше, а на всі регіони України.

Блокпост, скріншот: YouTube
Блокпост, скріншот: YouTube

На Львівщині вже сім внутрішніх блокпостів, де поліцейські борються з можливими диверсіями. Але прикордонні КПП, яких також сім у цьому регіоні, зміни не торкнуться.

Вони продовжуватимуть працювати у штатному режимі, повідомляє джерело.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Це рішення було прийняте для підвищення контролю та забезпечення безпеки на всій території країни. Подробиці та інформацію щодо впровадження цих змін можна знайти на сайтах ТЦК у різних районах.

Блокпост, скриншот: YouTube
Блокпост, скриншот: YouTube

На блокпостах поліція здійснюватиме перевірку документів та видаватиме повістки призовникам на службу до ЗСУ.

Наприклад, у Дарницькому ТЦК у Києві заявили, що повістки можуть бути видані тим, хто закликає будь-де – на вулиці, у спортзалі чи кафе. Проте представники ТЦК не мають права використовувати примусові заходи та доставляти призовників до військкоматів.

Нагадаємо, у клоністів готують суворі обмеження: зроблять усе, щоби йшли до ТЦК

Раніше ми писали, "Еб*на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Також наш портал повідомляв, що в такій ситуації близько 500 тисяч чоловіків: в Україні ще одній категорії "урізали" відстрочку